Wednesday, January 22, 2014

http://www.multicam-systems.com/download/ nike air max 1 www.trisect.dkwp-includesnike.php nike rosh

Lu brødre, du også kender meget godt, nike free run ' s Yi Wu redning, hvoraf mange er Lad Shandong, og du nu tjene som kanonføde for deres Chang Tso -lin, er en indfødt af det nordøstlige. Brothers, brodermord, nike danmark ikke virkelig ønsker at gøre. Hvis du kan fortsætte med at Feng Zhang og blokere hærens kamp for retfærdighed, så kan jeg gøre blødende hjerter nike danmark egne folk til at ødelægge dig. Så længe du overgive sig, er det den bedste mulighed for landet og folket kæmper for at nike danmark Yi Wu officerer og soldater på grundlag af den samme behandling, men også er steget.

Efter skrig, og derefter sætte en mikrofon Shen Feng Yuan, tog hurtigt kedel fra en militær aide hænder nike air max 90 og voldsomt nike air max 1 endda drikke tre spyt. nike danmark Så en antydning af udmattelse var allepositioner på de soldater hørt. Lu juni officerer og mænd, der i virkeligheden ikke er blevet overført her fra byerne mod den tidligere, har hørt ordet pantsætning diverse radioudsendelse på radioen Liu Ming ni. nike danmark Også meget tydeligt, at størstedelen af ​​officerer i kraft, er fra Shandong Yi Jun året for at holde trit med de efterkommere af de yngre officerer i den nordøstlige, og faktisk er Shandong.

Kun i denne halve time, Yi Wu hær bombede lammelse i kun seks tanke, tre jeeps bombet og mistede omkring et hundrede mennesker, har det ingen sine nike danmark store tab. Og Lu fjerde division, men i denne korte periode en halv time, dræbte mindst tre tusind mennesker, handicappede tre tusind mennesker, sårede nåede sex tusinde mennesker. Seksten tusind tropper, når der i virkeligheden er helt kamp, ​​er det tilbage med mindre end 4.000 mennesker. nike danmark Lige fra dem, der ønsker at gøresoldater, og en pansret kommando køretøj, gennem Yi Wu hær, der består af 74 tanke stridsvogn gruppe, åben nike free til den tidligere position ingen målere LuJun sted.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment